Penne gratinate cu sunca,ciuperci,cascaval si sos de rosii

Postat de CameliaComan in Penne
17 Sep 2015 | 15440 vizualizari
Penne gratinate cu sunca,ciuperci,cascaval si sos de rosii

Ingrediente

  • 350 g paste penne
  • 500 ml sos de rosii
  • 200 g ciuperci
  • 150 g sunca
  • 200 g cascaval ras sau mozzarella rasa
  • ulei de masline
  • 1 lingura condimente pentru paste(busuioc,oregano)
  • sare si piper negru
  • 1 ceapa si 1 ardei

Mod de preparare

Pentru inceput fierbem pastele penne al dente conform instructiiunilor de pe ambalaj.Apoi le scurgem bine si le punem intr-un castron mai mare.Intr-o tigaie punem ciupercile,ardeiul si ceapa tocate feliute subtiri si le lasam cam 5-6 minute ca sa se inmoaie. Apoi amestecam compozitia cu pastele,adaugam sunculita ,jumatate din sosul de rosii si cascavalul ras sau mozzarella,condimentele,piperul negru si sarea dupa gust.Amestecam compozitia pana se omogenizeaza.Apoi ungem tava de copt cu ulei de masline si adaugam compozitia.Se toarna uniform peste paste restul de sos de rosii,cascavalul si mozzarella.Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 30-40 minute pana cand cascavalul prinde o crusta rumena. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne gratinate cu sunca,ciuperci,cascaval si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Penne gratinate cu șuncă, bacon și ciuperci

Postat de CameliaComan

Penne gratinate cu șuncă, bacon și ciuperci

Prima data trebuie sa fierbem pastele penne al dente conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert le scurgem bine si le punem intr-un bol mai mare. Spalam ceapa uscata, ceapa verde si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2015, 10:02
Delicioase!
la 17.09.2015, 10:02
Ce bunatate ai facut !!!
la 17.09.2015, 10:16
la 17.09.2015, 10:23
Multumesc
la 17.09.2015, 10:26
Tare bune!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking