Ingrediente
- 150 grame penne tricolore (am folosit Barilla)
- 1 lingură ulei de măsline
- 1/2 ceapă roșie tocată
- 1/2 ardei roșu mare, tăiat cuburi
- 2 căței de usturoi, tocați
- 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi
- sare/piper
- paprika
- busuioc uscat
- 1 cutie roșii în bulion, tăiate cuburi
- 100 ml smântână pentru gătit, light
- 55 grame parmezan ras
- 125 grame mozzarella
Mod de preparare
Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Bucățile de pui se acoperă cu sare, piper, paprika și busuioc.
Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline la foc mediu și se adaugă ceapa, ardeiul și puțină sare. Se călesc 5 minute, apoi se adaugă usuroiul și bucățile de carne. Se gătesc la foc mediu spre mare 5-6 minute. Se adaugă roșiile, smântâna și parmezanul. Se amestecă, apoi se adaugă pennele.
Se așează într-o tavă, se așează fâșii de mozzarella deasupra și se introduce în cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor cu pui și mozzarela" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (27)
|