Penne rigate cu iepure, ciuperci si mazare in sos de rosii cu usturoi
Postat de Pungasa_Rogue in Penne 3 Mar 2016 | 2891 vizualizari
Poate ca nu este nicio legatura intre domnul politist Godina si acest preparat, dar pentru ca este concurs, atunci si aceasta reteta este "De la bucatar la justitiar".
Inapoi la reteta
|
Comentarii (19)
la 03.03.2016, 17:57
Faina reteta, imi place iepurele! Acum o saptamana am facut un iepure mortales...i-am aflat secretul
la 03.03.2016, 18:06
Simona , sa stii ca nici eu nu prea stiam sa gatesc iepure (la inceput il gatea mama si il facea la cuptor cu legume), dar am inceput sa improvizez si mamei ii place tare mult ce mancare reusesc sa fac cu el.
la 03.03.2016, 18:07
Cleme
la 03.03.2016, 18:19
Andra eu recent am descoperit carnea de iepure. Am o colega care imi aduce cand comand. Prima oara a iesit destul de uscat si taios. Apoi l-am tinut la marinat 1-2 zile, l-am tras la tigaie in putin unt, i-am dat fata, am adaugat vin alb, capac peste si l-am lasat pe foc 30 min...s-a fragezit
la 03.03.2016, 18:38
Ce reteta faina
la 03.03.2016, 19:11
Super, Simona! Am citit si eu despre marinare, dar in sange...care se face imediat ce il tai, dar mi se pare cam scarbos, nu prea as manca facut asa. Poate imi zici cum l-ai marinat tu, cu toate ca nu stiu daca am rabdare sa il pun la marinat. Dar daca a fost congelat mai merge marinat?
la 03.03.2016, 19:59
cu iepure....n-am mancat as fi curioasa
la 03.03.2016, 20:16
bun bun
la 03.03.2016, 20:37
la 03.03.2016, 20:50
Multumesc tuturor!
la 04.03.2016, 09:45
Bună papa ai făcut!
la 04.03.2016, 13:12
ce buna mancarica ai facut
la 05.03.2016, 12:27
bun iepuras
la 06.03.2016, 08:30
pastele sunt minunate
COMENTEAZA