Ingrediente
- 4 felii muschi de porc
- sare, piper pentru carne sau condimente pentru gratar
- 6 ardei galbeni si rosii mai mari
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 200 ml suc de rosii
- sare
- piper
- 4 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet
- 1 lingura zahar
- 200 ml apa calda
Mod de preparare
Se taie ceapa si se caleste impreuna cu usturoiul in cele 4 linguri ulei de masline. Dupa cateva minute se pun ardeii taiati in bucati mai mari egale si se mai lasa la calit circa 10 minute. Se adauga apoi sucul de rosii , sarea, piperul, otetul si zaharul si vreo 200 ml apa calda. Se lasa la fiert inca 15 minute. Ardeii trebuie sa ramana usor crocanti nu sa se inmoaie foarte tare.
Carnea se condimenteaza si se aseaza in tigaia grill incinsa.
Pofta bunaaa!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peperonata cu muschi de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|