Strudel cu prune
Postat de timea
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem drojdia la dospit in 100 ml lapte caldut amestecat cu o lingurita de zahar. Cernem faina intr-un bol, adaugam sarea si...
Citeste continuareaCum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Ingrediente
Mod de prepararePreâncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius
Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii. Așezăm jumătățile de pere într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le punem la cuptor pentru maxim 15 minute, la 170 de grade C. După ce le scoatem din cuptor, vom observa că perele sunt puțin crocante. Punem brânză gorgonzola în scobitura perei, apoi adăugăm miezul de nucă și peste turnăm firicele de miere. Vezi și o rețetă delicioasă de Paste cu sos Gorgonzola Ornăm cu câteva fire de cimbru proaspăt și un praf de piper. Putem servi și alături de câteva felii de prosciutto crudo. Poftă bună! Daca ti-a placut reteta noastra "Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|
Postat de timea
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem drojdia la dospit in 100 ml lapte caldut amestecat cu o lingurita de zahar. Cernem faina intr-un bol, adaugam sarea si...
Citeste continuareaPostat de bettyC
Intr-un cratita se pun capsunele spalate si taiate cubulete impreuna cu zaharul si se fierb cca 5/6 minute. Se da cratita deoparte de pe foc si se mixeaza. Se adauga gelatina preparata...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|