Ingrediente
Sirop:
- 6 pere potrivite ( eu am ales jambon)
- 2 cani de apa de izvor
- 3 linguri de zahar brun
- o lingurita apa de trandafiri
- o lingurita extract de flori de portocal
- o lingurita suc de rodii( sau dulceata de trandafiri)
- vanilie Bourbon
Sosul de ciocolata:
- o lingura unt de cocos
- o lingura unt de cacao
- doua linguri cacao
- 1 lingurita de miere
- vanilie
- 3 linguri sirop de artar
Decor: frunzulite de menta si fulgi de cocos
Mod de preparare
In sirop se fierb la foc mic perele jumatati pana se inmoaie.
Se prepara sosul de ciocolata, intr-un vas se topeste untul ( cel de cocos si de cacao), se adauga cacaoa vanilia si siropul de artar si se omogenizeaza.
Se asaza perele pe platou, se pune sosul deasupra si se decoreaza cu fulgi de cocos si frunzulite de menta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in sos de ciocolata si sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|