Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
14 Oct 2019 | 3287 vizualizari
Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci

O reteta inedita astazi, un antreu stilat si etonant. Stiti ca-n Franta branza se serveste la sfarsitul mesei. O reteta deci pe care o puteti servi ca desert, chiar ideala daca nu sunteti mare amator de dulciuri. https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/pere-la-cuptor-umplute-cu-branza.html

Ingrediente

  • 2 pere bio Williams
  • 50 gr de branza Roquefort
  • 1 fava/boaba tonka
  • 4 nuci curatate

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180°C.

Curatati perele, taiati-le in 2 si scoateti cotorul cu samburi din mijlocul lor.

Amestecati branza Roquefort cu nucile curatate si maruntite.

Umpleti 2 jumatati de pere.

Inchideti perele cu jumatatile ramase.

Asezati-le pe hartie de copt.

Radeti boaba de tonka deasupra lor. Inchideti fiecare para in hartia de copt.

Dati la cuptor la 180°C timp de 15 minute.

Totul depinde de perele folosite.

Serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca de paste cu carne si ciuperci

Postat de merisor67

Budinca de paste cu carne si ciuperci

Punem in vasul multicookerului apa cu o lingurita de sare si setam programul FRY pentru 10 minute, apoi adaugam pastele, inchidem capacul si setam programul RICE/PASTA. Intre timp preparam...

Citeste continuarea

Arancini

Postat de caroline

Arancini

Pentru reteta de orez cu sofran aveti aici link-ul : http://www.bucataras.ro/retete/orez-cu-sofran-72494.html . Mozzarella o scurgem bine de apa de conservare si o taiem in cuburi mici,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.10.2019, 21:57
perele imi plac doar naturele...dar pare interesanta combinatia...
la 14.10.2019, 22:09
la 14.10.2019, 22:12
la 14.10.2019, 22:30
la 14.10.2019, 22:52

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking