Perisoare de pui in sos rosu

Postat de epurasha2bb in Pui
9 Aug 2010 | 4920 vizualizari
Perisoare de pui in sos rosu

tot din retetele vechi

Ingrediente

  • piept de pui
  • 1 ou
  • 1 ceapa mare si una mica
  • sare, piper
  • verdeata
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 /2 borcan rosii in bulion
  • 1 frunza de dafin
  • 2 felii de paine

Mod de preparare

Se curata si se toaca marunt cepele.Cea mare se foloseste la sosul de rosii iar cea mica se va folosi la perisoare.

Sosul se face calind ceapa mare tocata marunt, morcovul ras si ardeiul tocat marunt in putin ulei.Se adauga apoi rosiile in bulion tocate marunt si cu multa zeama.Se mai adauga sare si piper si fruna de dafin.

Intr-un castron nemetalic mixam pieptul d epui cu putina verdeata si cu feliile de paine.Adaugam si ceapa tocata marunt dar nu mixata fiindca devine prea apoasa.Se mai adauga sare si piper si oul batut.Se fac mici gogoloaie ce se vor fierbe in putina fiertura de legume si apoi se mai tin putin si in sosul de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de pui in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perisoare cu sos rosu-reteta la steamer

Postat de adnia

Perisoare cu sos rosu-reteta la steamer

Incepem cu pregatirea perisoarelor: in vasul robotului de bucatarie punem pieptul de pui taiat bucati, ceapa verde, oul, sare, piper si putine condimente uscate (ierburi aromate,...

Citeste continuarea

Perisoare in sos de rosii

Postat de eduard_09

Perisoare in sos de rosii

Perisoarele -carnea o amestecam cuceapa tocata,sare,piper,orez,cimbru,oul si amestecam bine. Cu mana umeda formam perisoarele. Intr-o cratita adaugam apa si sare si punem la fiert,cand este...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2010, 19:28
la 09.08.2010, 20:13
Mmmmm, bun ,foarte bun ! Soacra mea ii facea fiului meu cand era mic si-i placea foarte mult acest fel de mancare
la 09.08.2010, 20:28
la 09.08.2010, 21:06
eu fac dar piftelute in sos asa nu am incercat inca
la 09.08.2010, 21:09
arata foarte foarte bine! nu pui si poze de la ziua fetitei?

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking