Piept de pui in sos rosu

Postat de ANCA in Pui
28 Mai 2009 | 7897 vizualizari
Piept de pui in sos rosu

Asa l-am preparat pe loc, la inspiratia de moment:)

Ingrediente

  • un piept de pui
  • cam 400 g ciuperci proaspete
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 3-4 fire usturoi verde
  • cimbru, sare, piper, condimente pt pui
  • Garnitura:
  • 4-5 cartofi
  • lapte, unt
  • 2 fire ceapa verde
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat julien si l-am pus la inabusit in tigaia de teflon cu putin ulei de masline, condimentele de pui, cimbru, sare, piper. Dupa 10 min, am adaugat si ciupercile taiate bucati mari, le-am lasat cateva minute.

Usturoiul l-am facut mujdei, am dizolvat in el pasta de rosii, apoi am adaugat in tigaie. Inca 5 minute si gata puiul!

Garnitura: am facut piure clasic, in care am pus si ceapa verde (idee furata de la Oana), si am mixat totul, iese un piure de primavara aromat si gustos!

Se serveste cu castraveciori murati, au mers de minune:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Curry de pui cu lapte de cocos, reteta delicioasa cu o savoare exotica

Postat de mirela0911

Curry de pui cu lapte de cocos, reteta delicioasa cu o savoare exotica

Cum se prepara Curry de pui cu lapte de cocos, reteta delicioasa cu o savoare exotica: Se pregatesc ingredientele. Se curata ceapa si se taie marunt. Usturoiul se curata si se zdrobeste sau...

Citeste continuarea

Pui cu legume in sos de smantana

Postat de mirela0911

Pui cu legume in sos de smantana

Se spala pieptul de pui, se sterge de apa apoi se feliaza in 6 bucati (mai groase decat pentru snitele). Se condimenteaza cu sare si piper apoi se tavalesc bucatile de carne prin faina alba. Se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Comentarii

la 28.05.2009, 14:41
Off,offf,offf,atentie ! Carnita se serveste intotdeauna cu mamaliguta. LA fel si ciupercuta, si smantanica. Si contra duhurilor rele, se taiesi un catel ... de usturoi.
Asa da !
la 28.05.2009, 15:39
Dany, e chestie de gusturi, nu?
la 28.05.2009, 15:53
Mmmm, delicios! Dany, de ce intotdeauna?? ca are sos? si mie imi place cu piure
la 28.05.2009, 15:55
I-ai dat si lui Duracell piure cu ceapa?
la 28.05.2009, 19:21
Of course, e lesinat dupa legume proaspete, papa si ceapa, si usturoi, ardei, castravete, rosia o devoreza de-a dreptul!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking