Pernute de pizza

Postat de MotanLaOale in Pizza
15 Feb 2015 | 13080 vizualizari
Pernute de pizza

Preluata de la Corinuta si adaugat pe ici pe colo a iesit o bunatate!

Ingrediente

  • 400g aluat de pizza
  • 100g salam crud uscat
  • 100g bacon felii subtiri
  • 150g cascaval Delaco
  • 50g branza Gouda (in loc de parmezan)
  • 5-6 maslinefara samburi
  • ketchup
  • amestec de ierburi pentru pizza
  • piper
  • ulei pentru uns

Mod de preparare

Aluatul se lasa la decongelat.

Se intinde aluatul pe blatul de lucru si se taie in patrate de aproximativ 6x6 cm. (in functie de diametrul salamului)

Se pune putin ketchup si se intinde uniform.

Se presara ierburi pentru pizza si piper.

Se pune cate o felie de salam.

Se pune un patrat de cascaval peste salam.

Se pun 2-3 felii de masline.

Se acopera totul cu o felie subtire de bacon crud uscat.

Se ia fiecare patrat de aluat si se strang marginile ca la un plic, se lipesc bine si rezulta o pernuta.

Se pun cu partea stransa in jos intr-o tava unsa cu ulei.

Cand sunt toate facute si puse in tava se ung cu ulei si se lasa la crescut 15-20 minute.

Se presara cu ierburi pentru pizza si se introduc in cuptorul preancalzit la 200 grade C pentru 20-25 minute.

Cu 5 minute inainte de a fi gata se scoate tava din cuptor si se presara pernutele cu branza Gouda rasa.

Gand se rumenesc frumos sunt gata.

Se mananca calde dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza Calzone

Postat de merisor67

Pizza Calzone

Pregatim aluatul in felul urmator: punem laptele la incalzit, frecam drojdia cu zaharul intr-un bol, pana la lichefiere si adaugam laptele caldut in care dizolvam sarea. Adaugam putin ulei si...

Citeste continuarea

Pizza cu somon

Postat de comanligia

Pizza cu somon

Se face maiaua,drojdia se desface intr-un bol in putina apa calduta si putin zahar,se lasa la caldura sa creasca cateva minute. Apoi intr-un castron mai mare se pune faina,in mijloc se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2015, 20:15
O bunatate !
la 15.02.2015, 20:18
Si daca nu imi este somn tot doresc cateva pernute
la 15.02.2015, 20:24
Ca un adevarat maiestru ai lucrat la ele!
la 15.02.2015, 20:27
Ce bune!!
la 15.02.2015, 21:25
Multumesc

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking