Ingrediente
- 1 peste frumos alb si slab Corvina Rex -700 g
- 2 linguri de pasta tahini
- sucul de la o lime sau de la o lamaie
- 3 cepe salota
- 4 cepe verzi
- 1 lingurita rasa de scortisoara
- 1 lingurita rasa de chimion
- 1 lingura de paprika afumata
- sare, piper proaspat macinata
- rondele de lamaie
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 200°C.
Curati si tocati marunt ceapa verde si ceapa salota.
Puneti ceapa taiata marunt pe fundul unui vas pentru cuptor.
Adaugati chimionul si scortisoara deasupra si amestecati.
Sarati si piparati pestele.
Puneti pestele peste ceapa. Presarati deasupra paprika .
Amestecati crema de susan cu sucul de lamaie si cu un pahar cu apa.
Varsati peste peste.
Puneti feliile de lamaie si presarati deasupra un pic de paprika.
Dati la cuptor timp de 45 minute.
Adaugati un pic de apa daca este necesar.
L'am acompaniat cu Crochete din cartofi si făina de năut si cu Vinata evantai-acordeon cu mozarella si cheddar la cuptor .
Pofta Buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb cu crema de susan- reteta libaneza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|