Ingrediente
- 180 g fileu de peste alb (Corvina Rex peste putin gras)
- 150 g creveti bio curatati
- 1/2 morcov
- 1 lingura faina
- 2 cartofi mijlocii
- 1 catel de usturoi
- 1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri sos soia
- 1 ceapa
- sare, piper
Mod de preparare
Curatati cartofii, taiati-i in 2 si puneti-i la fiert in apa cu sare.
Se curata morcovul si se taie în tagliatelle subțiri, cu ajutorul unui cuțit de curățat.
Tocati marunt ghimbirul si usturoiul curatat.
Sautati gimbirul si usturoiul intr-o tigaie in uleiul cald.
Taiati pestele bucati, puneti sare si piper si dati-l usor prin faina.
Gatiti pestele pe ambele parti - in jur de 5 minute pe fiecare parte.
Scoateti pestele si dati deoparte.
Adaugati crevetii, morcovul, amestecati si puneti piper si sosul de soia.
Rumeniti crevetii cateva minute, puneti pestele si rumeniti impreuna 2 minute. Este gata.
Puneti in fiecare farfurie 3-4 bucati de peste, creveti si acompaniati cu un cartof natur.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb si creveti cu sos soia" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|