Peste festiv "a la Marina"

Postat de cocineraviajera in Peste
9 Sep 2012 | 9920 vizualizari

La multi ani celor ce poarta numele de Maria, Marin, Ana si Ioachim! Multa sanatate si bucurie alaturi de cei dragi! Daca doriti sa preparati pestele intr-un mod aparte, care cu siguranta va vor incanta oaspetii, va invit sa incercati aceasta idee, de rezultatul careia am fost foarte incantata. Mie personal, nu-mi place sa consum pestele cu oase, asa mi-a venit ideea de a inbraca fileurile de peste in haina festiva, care implicit ii da si denumirea, fara a fi nevoit sa ghicesti ce se afla inauntru O idee minunata, zic eu care se preteaza grozav de bine pe o masa de sarbatoare. Nu va mai spun cat a fost de gustos... Fara falsa modestie, chiar am fost incantata de ce mi-a iesit.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 09.09.2012, 13:46
cat de super arata
la 09.09.2012, 14:00
Arata extraordinar de bine
la 09.09.2012, 16:36
foarte frumos si bun este
la 09.09.2012, 17:09
fain arata
la 09.09.2012, 17:55
interesant dar si gustos
la 09.09.2012, 18:16
Cat de frumos!
la 09.09.2012, 19:20
Migalos dar merita rezultatul!
la 09.09.2012, 19:26
Interesant!
la 09.09.2012, 19:28
Mi-nu-nat!
la 09.09.2012, 22:00
la 10.09.2012, 08:17
super!!!
la 10.09.2012, 08:28
wow,ce-i aici!
la 10.09.2012, 13:25
la 10.09.2012, 13:26
la 10.09.2012, 14:13
felicitari!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking