Ingrediente
- Ingrediente Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată
- 2 fileuri de pește alb
- pesmet panko
- parmezan
- pătrunjel uscat
- 1 albuș de ou
- coajă de lămâie
- sare și piper
Mod de preparare
Cum se prepara Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată:
Amestecă bine un albuș de ou, condimentează cu sare și piper.
Adaugă parmezan ras, panko, pătrunjel uscat și coajă de lămâie. Amestecă bine compoziția.
Condimentează peștele cu sare și piper, apoi așază-l într-o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Așază peste fiecare bucată jumătate din amestecul de pesmet cu parmezan și presează ușor ca să uniformizezi.
Stropește cu puțin ulei de măsline fiecare file de pește.
Pune peștele la copt în cuptor, la 190 grade C, timp de 15-20 minute.
Peștele în crustă de parmezan este gata pentru a fi servit. Este delicios și se prepară foarte ușor.
Încearcă și rețeta de Pește cu sos de vin și usturoi sau rețeta de Macrou la cuptor.
Îți recomandăm și rețeta de Plătica în sos de roșii, o combinație foarte gustoasă.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|