Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată

Postat de Bucataras in Peste
2 Aug 2024 | 731 vizualizari
Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată

Descoperă cum să prepari un pește delicios, acoperit cu o crustă crocantă de parmezan și condimente. O rețetă ușoară și rapidă, perfectă pentru o cină sănătoasă și savuroasă! Pentru acest Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: peste, parmezan, albus, pesmet si condimente.  

Ingrediente

  • Ingrediente Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată
  • 2 fileuri de pește alb
  • pesmet panko
  • parmezan
  • pătrunjel uscat
  • 1 albuș de ou
  • coajă de lămâie
  • sare și piper

Mod de preparare

Cum se prepara Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată:

Amestecă bine un albuș de ou, condimentează cu sare și piper.

Adaugă parmezan ras, panko, pătrunjel uscat și coajă de lămâie. Amestecă bine compoziția.

Condimentează peștele cu sare și piper, apoi așază-l într-o tavă tapetata cu hârtie de copt.

Așază peste fiecare bucată jumătate din amestecul de pesmet cu parmezan și presează ușor ca să uniformizezi.

Stropește cu puțin ulei de măsline fiecare file de pește.

Pune peștele la copt în cuptor, la 190 grade C, timp de 15-20 minute.

Peștele în crustă de parmezan este gata pentru a fi servit. Este delicios și se prepară foarte ușor.

Încearcă și rețeta de Pește cu sos de vin și usturoi sau rețeta de Macrou la cuptor.

Îți recomandăm și rețeta de Plătica în sos de roșii, o combinație foarte gustoasă.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciuperci umplute cu hering si legume

Postat de rocsi_1612

Ciuperci umplute cu hering si legume

Spalam ciupercile, le scoatem cozile si le punem pe un platou cu gura in jos pentru a se scurge de apa. Ceapa o curatam, o tocam marunt, morcovul il decojim si il facem cubulete. Rosiile...

Citeste continuarea

Crap la cuptor cu legume, in sos de rosii

Postat de vasimur

Crap la cuptor cu legume, in sos de rosii

Curățarea peștelui: Se curăță peștele de solzi și se îndepărtează intestinele. Se spală bine și se mai lasă cca 1/2 oră în apă rece. Se îndepărtează capul și...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Comentarii

la 03.08.2024, 00:53
la 03.08.2024, 21:45

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking