Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc

Postat de Satisfyyourcravings in Peste
4 Mai 2017 | 2572 vizualizari
Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc

Ingrediente

  • 1 lingura de ulei
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • busuic si patrunjel proaspete, tocate
  • sare
  • piper
  • 4-6 rosii, tocate
  • 400 grame fasole alba din conserva (scursa de apa)
  • 500 grame filet peste alb (eu am folosit Tilapia) fara piele si oase
  • 1/2 cana supa de pui sau legume (din cub concentrat sau conserva)
  • 4 linguri de unt
  • Parmezan ras

Mod de preparare

Se amesteca uleiul cu usturoiul, verdeata, sare, piper, rosiile si sucul lor si fasolea intr-un bol. Se lasa la marinat. Cu cat sunt marinate mai mult, cu atat sosul va fi mai delicios. 

Se incalzeste putin ulei de masline, intr-o tigaie nonaderenta, la foc mediu. Se usuca pestele cu un prosop de hartie, se presara cu sare si piper si se prajeste 4 minute pe parte, in functie de grosime, pana devine auriu. Se transfera pe o farfurie.

In aceeasi tigaie, se adauga mixul de fasole si untul. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul si se lasa pana cand sosul incepe sa se ingroase. Se adauga supa. Cand sosul devine onctuos, se adauga sare si piper si se asaza pestele inapoi in tigaie.

Se serveste cu parmezan ras, salata verde si paine. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou in sos de rosii si usturoi

Postat de merisor67

Macrou in sos de rosii si usturoi

  Eu am prtegatit inainte un pui si am pastrat supa, asta nu inseamna ca reeta trebuie facuta cu supa neaparat. Spalam macroul il evisceram si ii inlaturam capul. Tapetam o tava cu...

Citeste continuarea

Chiftele cu ton

Postat de rocsi_1612

Chiftele cu ton

Curatam morcovul, cartoful, le spalam si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand sunt patrunse le scurgem de apa, pe lasam la racorit. Desfacem tonul, uleiul il scurgem, il punem intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2017, 15:31
la 04.05.2017, 15:56
la 12.05.2017, 13:32
la 30.05.2017, 06:10
Yammi!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking