la 29.04.2011, 21:42 Vin eu cu un vin bun ...numai sa-mi dai o portie ca tare bine suna si arata de se sperie papilele. Peste e unul dintre favoritii mei...dar in completarea retetei...rog mentionare ce gen de peste ai utilizat
la 29.04.2011, 21:55 Este novac proaspat.
Datorita sotului meu,,,, acum mananc numai peste proaspat (novac, caras, crap, scrumbie,,,) si ,,, rareori macrou, inainte il devoram pentru ca nu are oase
Te astept cu vinul!
la 29.04.2011, 22:27 Bune sfaturile tale. La fel si pestele prajit!
la 29.04.2011, 22:31 ce mi place
la 29.04.2011, 22:32 imi place
la 29.04.2011, 22:33 Ah, Dya, la ora asta pui tu pestele? Pai eu ma duc sa beau niste apa. Cea mai buna mancare e pestele (proaspat prins) prajit cu mujdei si mamaliga.
la 29.04.2011, 22:33 imi place prezentarea,dar fur doar mamaliga
la 29.04.2011, 22:39 super sfaturile si mi-e un dor de peste proaspat
la 29.04.2011, 22:51 Dya...cea mai buna alegere cu pestele proaspat...chiar si novac, desi nu e ca si crapul de Dunare sau cu ceilalti pesti mentionati de tine...eu sunt cu campania anti pesti de supermarket ...pesti care nu se gasesc prin apele noastre.
Ca sa va spun un aspect....anul trecut plecat din Delta Dunarii si am cumparat o frumusete de crap de acolo. Pescarii mi-ai zis ca cel putin daca nu e curatat si pus la rece in 2-3 ore..aproape ca isi schimba proprietatile. Ah! deci batranetzea ma omoara Concluzia!!! NU NU ...fara ....peste congelat.
la 29.04.2011, 22:56 Un peste foarte bun novacul...delicios Dya!
la 29.04.2011, 23:01 Multumesc Miha!
la 29.04.2011, 23:02 Multumesc Luk!
la 29.04.2011, 23:02 Multumesc Lau!
la 29.04.2011, 23:03 Brandusa,,,, apa e buna in multe cazuri! eu stiu
la 29.04.2011, 23:04 Dia,,, mamaliguta cu legumele nature, nu prea se potrivesc!