Ingrediente
- 2 cepe verzi
- 200 g spanac
- 100 g smantana
- 50 g cascaval
- sare
- piper
- zeama de lamaie
- 3 linguri faina de malai
- 1 lingura faina alba
- 3 linguri ulei de masline
- 1 kg crap
Mod de preparare
Pestele il spalam, il stergem cu un prosop de bucatarie, il condimentam cu sare, piper si zeama de lamaie dupa gust, dam la rece cat pregatim umplutura.
Ceapa tocata marunt o calim in uleiul incins, adaugam spanacul tocat si lasam sa se caleasca impreuna cca 1 min, adaugam smantana, cascavalul dat prin razatoare, potrivim cu condimente dupa gust si lasam pe foc sa fiarba cateva clocote.
Scoatem pestele de la rece, il tavalim prin amestecul de faina, il umplem cu spanacul si il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptorul incalzit cca 25 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste umplut cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|