Pastrav umplut

Postat de mihaelar63 in Pastrav
4 Mar 2013 | 8155 vizualizari
Pastrav  umplut

Am vazut pe undeva o imagine cu peste umplut . Reteta in turca sau uzbeka nu ,, pricepisi '' nimic . Asa ca am ,, brodat '' eu ceva pe baza imaginii. Sunt super-multumita de rezultat si am sa repet experienta .

Ingrediente

  • 2 pastravi [ 300 gr/ buc ]
  • 1 borcan mic ciuperci feliate
  • 1/2 ardei rosu
  • 1legatura patrunjel verde
  • codite de ceapa verde
  • 4 linguri orez fiert
  • sare
  • 100 ml ulei masline
  • 100 gr faina de malai
  • piper
  • 150 ml smanatana slaba 12 %
  • 2-3 frunze spanac
  • 2-3 catei usturoi

Mod de preparare

 Pestele se curata [ se lasa capul ] . Se  condimenteaza cu sare , piper si se da prin faina de malai . Se pune pastravul asezat pe burta intr-o tava .

Ardeiul taiat cubulete , , jumatate legatura de patrunjel , coditele de ceapa , orezul , sare , piper si ciupercile scurse de lichid se amesteca .

Pastravul se incizeaza pe spate pornind de la cap pana aproape de coda . In buzunarul format se introduce amestecul de orez cu ciuperci .

Stropiti cu ulei si dati la cuptor 20-30 min. pana pestele este usor rumenit .

Smantana , ceialalta jumatate de legatura de patrunjel , sare, usturoiul si frunzele de spanac le mixati cu ajutorul unui blender vertical .

Serviti pestele cu sosul de smantana , decorat cu ingrediente folosite la preparare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

Postat de rocsi_1612

Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

Curatati ghebele, le spalati in mai multe ape. Le puneti la fiert cu putina sare, circa 20 de minute. Cand sunt gata, le rasturnati intr-o sita sa se scurga bine, sa se racoreasca, apoi le tocati....

Citeste continuarea

Pastrav somonat la cuptor

Postat de AlexTeacher

Pastrav somonat la cuptor

Pune pestele intr-o tava de cuptor cu hartie de copt. Cresteaza in 3 locuri pielea pestelui pe fiecare parte. Taie marunt usturoiul verde si pune putin in fiecare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2013, 17:57
Cum să-ţi spun Mihaela, aşa ceva nu poate fi refuzat niciodată, adică eu n-aş face greşeala asta. Super!
la 04.03.2013, 17:59
wow,ce colorat si bun!
la 04.03.2013, 18:00
ce bine arata
la 04.03.2013, 18:01
hmmm, ce bunaciune ne-ai adus... iar ma apuca pofta de peste)
la 04.03.2013, 18:05
Vai de mine,dar ce avem noi aici???ca nu mi-as fi dat seama niciodata ce este!!bravo,trebuie sa fie tare bun!!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking