Crap umplut

Postat de ianculubita in Crap / Caras
29 Noi 2011 | 6488 vizualizari
Crap umplut

Ingrediente

  • 1crap mare(2-3kg)
  • 1cutie ciuperci
  • 1cana miez de nuca taiat la cutit
  • 2felii de paine
  • 1ceapa
  • 1cana vin alb
  • 1cutie rosii cubulete
  • 1cana supa
  • 1ceasca ulei de masline
  • 1lamaie
  • 1portocala
  • condimente pentru peste
  • marar,patrunjel
  • sare,piper

Mod de preparare

Pestele curatat de solzi, intestine, urechi, spalat bine prin interior, uscat cu un prosop de bucatarie, condimentat cu generozitate, este lasat deoparte; Intr-un vas cu putin ulei incins, se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile, nuca, se condimenteaza, se adauga painea inmuiata in apa, stoarsa si faramitata, iar la urma verdeata tocata marunt; Totul se amesteca bine si se umple burta crapului, se pun scobitori apoi se pune in tava pe rondele de lamaie si portocala stropite cu ulei; Pe langa peste se pun rosiile, supa apoi se da la cuptor 20 minute; Se scoate, se adauga vinul, se mai tine 10-15 minute, apoi se scoate si se serveste cu cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Peste umplut cu spanac

Postat de sufletista

Peste umplut cu spanac

Pestele il spalam, il stergem cu un prosop de bucatarie, il condimentam cu sare, piper si zeama de lamaie dupa gust, dam la rece cat pregatim umplutura. Ceapa tocata marunt o calim in uleiul...

Citeste continuarea

Crap umplut cu orez

Postat de medioto59

Crap umplut cu orez

Pestele se curata de solzi, il golim de intestine, se spala, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza cu sare, piper macinat si boia de ardei, atat pe exterior cat si in interior. Se da la rece...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2011, 21:15
Imi place
la 29.11.2011, 21:19
wawwwwwwww
la 29.11.2011, 23:13
Pesteeeeeee bun bun
la 29.11.2011, 23:41
la 30.11.2011, 00:10

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking