Ingrediente
- 1crap mare(2-3kg)
- 1cutie ciuperci
- 1cana miez de nuca taiat la cutit
- 2felii de paine
- 1ceapa
- 1cana vin alb
- 1cutie rosii cubulete
- 1cana supa
- 1ceasca ulei de masline
- 1lamaie
- 1portocala
- condimente pentru peste
- marar,patrunjel
- sare,piper
Mod de preparare
Pestele curatat de solzi, intestine, urechi, spalat bine prin interior, uscat cu un prosop de bucatarie, condimentat cu generozitate, este lasat deoparte; Intr-un vas cu putin ulei incins, se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile, nuca, se condimenteaza, se adauga painea inmuiata in apa, stoarsa si faramitata, iar la urma verdeata tocata marunt; Totul se amesteca bine si se umple burta crapului, se pun scobitori apoi se pune in tava pe rondele de lamaie si portocala stropite cu ulei; Pe langa peste se pun rosiile, supa apoi se da la cuptor 20 minute; Se scoate, se adauga vinul, se mai tine 10-15 minute, apoi se scoate si se serveste cu cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|