Ingrediente
- 100 ml ulei extra virgin de masline
- 50 gr busuioc
- 20 gr de muguri de pin
- sare
- piper
- 1 catel da usturoi
- 4 linguri parmezan
- 2 linguri pecorino (branza uscata de oaie )
Mod de preparare
Se incepe cu usturoiul si putin sare, se piseaza pana devine pasta.
Se adauga muguri de pin si se piseaza pana devin o pasta.
Se pun frunzele de busuioc cu o lingura de ulei si continuam sa pisam.
Se alterneaza 1 lingura de ulei si o lingura de branza rasa pana terminati toate ingredientele.
Se pune in borcan si se acopera cu ulei extravirgin de masline pentru o buna conservatie.
Daca nu aveti timp, puteti sa faceti si varianta cu mixer;
Într-un mixer se pun toate ingredientele și se amestecă până se face un sos nu prea fin, mai rustic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|