Ingrediente
- 7 albusuri
- 400 gr de zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 1 esenta vanilie
- 400 gr nuca macinata
- 1-2 linguri faina alba
Mod de preparare
Mixam albusurile pana devin ca o spuma tare si nu curge cand intoarceti bolul cu fata in jos.
Adaugam zaharul treptat si batem in continuare ,pana ce ,acesta din urma,se topeste.
Punem zaharul vanilat,esenta si nuca si le incorporam usor.
La urma turnam si faina.
Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt in ea.
Cu o lingura punem gramajoare din compozitie,dar cu distanta intre ele ca se vor mai lasa .
Dam tava in cuptorul incins si reglem o temperatura potrivita.
Le lasam acolo circa 20 de minute,pana prin o culoare aurie-maronie.
Cand sunt gata,scoateti tava si le lasati sa se racesca.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Picromigdale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (44)
|