Picromigdale

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
1 Dec 2011 | 8477 vizualizari
Picromigdale

Cu pasi mici si timizi,alaturi de caldura voastra sufleteasca ,am ajuns si eu la reteta cu numarul 400.Pentru a va rasplati pentru ca ati foat alaturi de mine,am facut ceva simplu(desi ar fi trebuit sa fac ceva mai complex,stiu :d) ,ca tot aveam albusuri in congelator si trebuia sa mai fac loc pe acolo.M-am inspirat de pe le toate fetele ce au postat aceasta reteta,deci multumiri tuturor :-******!!!!!

Ingrediente

  • 7 albusuri
  • 400 gr de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • 400 gr nuca macinata
  • 1-2 linguri faina alba

Mod de preparare

Mixam albusurile pana devin ca o spuma tare si nu curge cand intoarceti bolul cu fata in jos.

Adaugam zaharul treptat si batem in continuare ,pana ce ,acesta din urma,se topeste.

Punem zaharul vanilat,esenta si nuca si le incorporam usor.

La urma turnam si faina.

Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt in ea.

Cu o lingura punem gramajoare din compozitie,dar cu distanta intre ele ca se vor mai lasa .

Dam tava in cuptorul incins si reglem o temperatura potrivita.

Le lasam acolo circa 20 de minute,pana prin o culoare aurie-maronie.

Cand sunt gata,scoateti tava si le lasati sa se racesca.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picromigdale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (44)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si aromat

Postat de rocsi_1612

Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si aromat

Cum se prepara Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si aromat Mai intai pregatiti  siropul : Capsunile spalate, le taiati cozile. Le puneti in blender cu apa, indulcitorul si le pasati....

Citeste continuarea

Trigoane cu mere

Postat de merisor67

Trigoane cu mere

Pentru aluatul de foietaj: punem untul la topit si dam deoparte 9 linguri din el, pe care le inlocuim cu 9 linguri de ulei. Punem o mana de faina, omogenizam si ridicam de pe foc. Iese co...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2011, 20:15
primaaaaaa ce bunatate
la 01.12.2011, 20:17
uite cine-i harnica
la 01.12.2011, 20:18
400!? Woau, la cat mai multe retete delicioase Rocsi, felicitari!
Da' cum sa ma servesc daca le-ai legat?
la 01.12.2011, 20:19
antici,miti va multumesc mult
-mirela multumesc..pai fiind asa ,putin aniversare,m-am gandit sa va ofer cate un pachetel din asta de pricomigdale si nu doar una
la 01.12.2011, 20:23
ce frumoase sunt
si ca prezentare si tare aspectuoase
primesc si eu un pachetel?

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking