Piept de curcan cu cascaval, ardei copt si garnitura de orez

Postat de trifadalia in Mancaruri cu carne
31 Oct 2018 | 2436 vizualizari
Piept de curcan cu cascaval, ardei copt si garnitura de orez

Ingrediente

  • 1/2 piept de curcan feliat
  • 250 gr cascaval felii
  • 4 ardei kapia copti si curatati
  • 2 oua
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura de ceapa granulata
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 bucata de ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de curcan feliat se condimenteaza pe ambele parti. Ungem un vas de yena cu putin ulei si asezam un strat din feliile de curcan condimentat, presaram si ceapa granulata, asezam feliile de cascaval si cele de ardei kapia. Punem din nou un rand de carne, unul de cascaval si unul de ardei pana la terminarea ingredientelor, deasupra ramanand un strat de cascaval.

Ouale se bat impreuna cu smantana se condimenteaza si ele cu ceapa granulata, sare si piper si se asaza peste intreaga compoztie.

Vasul se pune la cuptor pentru o ora la 180 grade celsius, pana deasupra este totul rumenit. Intre timp facem orezul, curatand ceapa si punand-o la calit in ulei pana devine sticloasa, punem orezul spalat in prealabil si il calim impreuna cu ceapa 2-3 minute, apoi adaugam 3 cani de apa sa fiarba. Se condimenteaza si el dupa gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu cascaval, ardei copt si garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Tocana la ceaun, pe foc de lemne

Postat de Constelatialeu

Tocana la ceaun, pe foc de lemne

Mai intai pregatim ingredientele.Curatam si portionam puii familisti,in bucatele mai mici. Apoi curatam legumele, ceapa o taiem solzisori,usturoiul cu frunze cu tot il tocam marunt,ardeiul bucati...

Citeste continuarea

Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se curata morcovul, se spala si se taie rondele. Se curata ardeiul de seminte, se spala si se taie marunt. Costita afumata de porc se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.11.2018, 16:45
Asta-i chiar o bunătate de nerefuzat...!
la 01.11.2018, 17:03
Sună bine, bine!
la 01.11.2018, 17:16
la 01.11.2018, 18:04
Vin la masa!
la 01.11.2018, 19:57
Foarte gustoasa!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking