Piept de curcan cu cascaval, ardei copt si garnitura de orez

Postat de trifadalia in Mancaruri cu carne
31 Oct 2018 | 2375 vizualizari
Piept de curcan cu cascaval, ardei copt si garnitura de orez

Ingrediente

  • 1/2 piept de curcan feliat
  • 250 gr cascaval felii
  • 4 ardei kapia copti si curatati
  • 2 oua
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura de ceapa granulata
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 bucata de ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de curcan feliat se condimenteaza pe ambele parti. Ungem un vas de yena cu putin ulei si asezam un strat din feliile de curcan condimentat, presaram si ceapa granulata, asezam feliile de cascaval si cele de ardei kapia. Punem din nou un rand de carne, unul de cascaval si unul de ardei pana la terminarea ingredientelor, deasupra ramanand un strat de cascaval.

Ouale se bat impreuna cu smantana se condimenteaza si ele cu ceapa granulata, sare si piper si se asaza peste intreaga compoztie.

Vasul se pune la cuptor pentru o ora la 180 grade celsius, pana deasupra este totul rumenit. Intre timp facem orezul, curatand ceapa si punand-o la calit in ulei pana devine sticloasa, punem orezul spalat in prealabil si il calim impreuna cu ceapa 2-3 minute, apoi adaugam 3 cani de apa sa fiarba. Se condimenteaza si el dupa gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu cascaval, ardei copt si garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de naut cu carnati

Postat de MotanLaOale

Mancare de naut cu carnati

Nautul se pune in multa apa rece de seara pana dimineata. A doua zi se spala in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare 1,5-2 ore. Cand este fiert se pune la scurs. Se curata...

Citeste continuarea

Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat

Postat de Caty

Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat

Iata cum se prepara Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat Am spalat carnea, am uscat-o usor cu prosoape de hartie, am taiat-o bucati. Am pus mai intai in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.11.2018, 16:45
Asta-i chiar o bunătate de nerefuzat...!
la 01.11.2018, 17:03
Sună bine, bine!
la 01.11.2018, 17:16
la 01.11.2018, 18:04
Vin la masa!
la 01.11.2018, 19:57
Foarte gustoasa!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking