Piept de curcan cu cascaval si papricas de varza de Bruxelles

Postat de Roda in Curcan
29 Mai 2009 | 5826 vizualizari
Piept de curcan cu cascaval si papricas de varza de Bruxelles

Este delicios!

Ingrediente

  • 600g.piept de curcan feliat,
  • 1 ou,
  • 50ml. lapte,
  • 20g.pesmet,
  • 150g.cascaval ras,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri condimente pentru carne de curcan,
  • 100g.faina,
  • ulei;
  • Pentru papricas:
  • 100g. bacon,
  • 400g.varza de Bruxelles,
  • 1 ardei rosu mare;

Mod de preparare

1.Carnea se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru carne de curcan.

2.Se prepara papricasul:baconul se taie cubulete,varza se spala bine ,ardeiul se taie cubulete.Varza de Bruxelles se fierbe 5 minute  in apa cu sare si se strecoara.Baconul se pune la prajit intr-o tigaie si peste jumarile rezultate se pun varza si ardeiul,sare, piper si se calesc impreuna 4-5 minute.

3.Oul se bate cu putina sare si lapte.Pesmetul se amesteca cu cascavalul ras.Feliile de carne se trec prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei fierbinte.Se scot si se pun pe servetele de hartie pentru a lasa surplusul de grasime.Se servesc cu papricasul de varza si orez fiert ,precum si cu un vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu cascaval si papricas de varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de curca in sos alb cu ciuperci si ardei copt

Postat de merisor67

Friptura de curca in sos alb cu ciuperci si ardei copt

Am pus carnea la fiert in putina apa, iar cand a atins punctul de fierbere, am scurs apa, am clatit carnea si am pus-o din nou la fiert in apa cat sa o acopere, cu putina sare. Eu procedez asa...

Citeste continuarea

Aripi de curcan cu portocale, la cuptor

Postat de mirela0911

Aripi de curcan cu portocale, la cuptor

Se spala bine aripile de curcan si se taie in doua (ele fiind mari, ajunge o jumatate de aripa la o persoana). Intr-un bol se pune uleiul si condimentele. Se amesteca toate la un loc apoi se ung...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2021, 12:06

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking