Ingrediente
- 3 felii subtiri de piept de curcan
- 5+1 catei de usturoi
- cateva bucatele de conopida in otet
- 30 ml ulei de masline
- 2 linguri otet
- 1/2 de lingurita paprika
- 1 lingurita de sos Worcestershire
- sare
- piper
Mod de preparare
Condimentam carnea cu paprika, 1 catel de usturoi zdrobit, sosul Worcestershire, sare, piper si 2 linguri din cantitatea de ulei apoi o dam la frigider pentru 30 de minute.
Incingem grillul si coacem carnea pe ambele parti pana se rumeneste apoi o taiem fasii.
Amestecam carnea cu restul de ulei, usturoiul taiat felii subtiri, otetul si bucatele de conopida si o dam la frigider pentru cel putin o ora.
Se poate consuma ca atare sau folosita in salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la grill" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|