Piept de porc la gratar cu cartofi noi
Postat de xana in Porc 6 Iun 2014 | 7554 vizualizari
Noua ne place mult pieptul de porc facut pe gratar si prefer sa-l las cat mai rumen pentru a se topi cat mai mult din grasime.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 06.06.2014, 06:59
cat de bine arata
la 06.06.2014, 08:27
Arata super!
la 06.06.2014, 09:17
la 06.06.2014, 09:18
la 06.06.2014, 09:24
mmm cam bun!!
la 06.06.2014, 09:47
ce apetisant
la 06.06.2014, 10:12
Ce pofta mi-ai facut!!
la 06.06.2014, 11:04
Ce fain arata!
la 06.06.2014, 11:15
Multumesc
la 06.06.2014, 12:07
Arata super
la 06.06.2014, 13:35
mai poti sa comentezi ceva......
la 06.06.2014, 13:40
foarte bun!!!unul din felurile mele preferate de porc...
COMENTEAZA