Piept de pui chinezesc
Postat de Sidy in Pui 27 Feb 2013 | 8980 vizualizari
Mancarea chinezeasca se mananca de obicei cu betisoare, dintr-un vas mai adanc. Chinezii considera ca este barbar a avea un cutit la masa, din aceasta cauza mancarurile sunt preparate in bucatele mici, gata pentru a fi culese si mancate. Daca ai si un wok, in cateva minute mancarea este gata si poate fi servita.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 27.02.2013, 08:30
Wok avem, beţişoare nu folosim, mi se pare că nu mă satur Fain meniul prezentat, super
la 27.02.2013, 08:41
ce-mi place aspectul mancarii tale dar si gustul cred ca-i deosebit
la 27.02.2013, 08:45
TARE BUN !
la 27.02.2013, 08:46
buna mancarea
la 27.02.2013, 08:51
foarte bun!
la 27.02.2013, 09:06
Faina reteta !Prezentare de exceptie , felicitari !
la 27.02.2013, 09:11
la 27.02.2013, 09:35
mmmmm ce bun!
la 27.02.2013, 09:47
Tare mult îmi place!
la 27.02.2013, 09:57
Yuumy!
la 27.02.2013, 09:58
Cat de aromat si delicios!
la 27.02.2013, 11:05
Mmm deliciu!
COMENTEAZA