Piept de pui chinezesc

Postat de Sidy in Pui
27 Feb 2013 | 8980 vizualizari

Mancarea chinezeasca se mananca de obicei cu betisoare, dintr-un vas mai adanc. Chinezii considera ca este barbar a avea un cutit la masa, din aceasta cauza mancarurile sunt preparate in bucatele mici, gata pentru a fi culese si mancate. Daca ai si un wok, in cateva minute mancarea este gata si poate fi servita.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 27.02.2013, 08:30
Wok avem, beţişoare nu folosim, mi se pare că nu mă satur Fain meniul prezentat, super
la 27.02.2013, 08:41
ce-mi place aspectul mancarii tale dar si gustul cred ca-i deosebit
la 27.02.2013, 08:45
TARE BUN !
la 27.02.2013, 08:46
buna mancarea
la 27.02.2013, 08:51
foarte bun!
la 27.02.2013, 09:04
la 27.02.2013, 09:06
Faina reteta !Prezentare de exceptie , felicitari !
la 27.02.2013, 09:11
la 27.02.2013, 09:35
mmmmm ce bun!
la 27.02.2013, 09:47
Tare mult îmi place!
la 27.02.2013, 09:57
Yuumy!
la 27.02.2013, 09:58
Cat de aromat si delicios!
la 27.02.2013, 10:13
la 27.02.2013, 11:05
Mmm deliciu!
la 27.02.2013, 14:54
bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking