Ingrediente
- 1 piept de pui
- 3 linguri sos de soia
- 1 ceapa
- 4 catei usturoi
- 1 ghimbir proaspat
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
- boia
- 1 lingura pasta de gogosari
- 1 lingura sos curry picant
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie cubulete.
Curatam ceapa si o taiem solzisori, usturoiul il curatim si il taiem rondele.
Intr-un wok punem lingura cu ulei si ceapa taiata. Lasam sa se soteze.
Adaugam pasta de gogosari, usturoiul taiat rondele, sosul de soia, ghimbirul proaspat razuit, sosul curry, pieptul de pui si asezonam.
Amestecam ingredientele si adaugam apa cat sa acopere pieptul de pui.
Lasam sa fiarba acoperit pina se fierbe pieptul, cam 15 minute.
Servim pieptul de pui cu orez.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui chinezesc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|