Ingrediente
- doua jumatati de piept de pui;
- sare;
- doua linguri cu maioneza de casa;
- 50 g cascaval De Familie Delaco;
- o legatura de patrunjel;
- doi catei de usturoi;
- 50 g pesmet + busuioc si oregano (uscate).
Mod de preparare
Se da drumul la cuptor pntru a se incalzi.
Pieptul de pui se bate, se spala si se da cu sare.
Intr-un castron se amesteca maioneza, cascavalul ras, patrunjelul (spalat si tocat) si usturoiul (curatat de foi si zdrobit) si se amesteca. Se ung pieptii de pui cu aceasta compozitie pe ambele parti.
Pesmetul se amesteca cu busuioc si oregano intr-o farfurie. Pieptii de pui se "imbraca" in acest amestec, apoi se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc la cuptor pana cand sunt patrunsi bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|