Piept de pui cu mozzarella

Postat de mihaelar63 in Pui
1 Feb 2020 | 2664 vizualizari
Piept de pui cu mozzarella

 O gustare - aperitiv , usor  de preaparat . Poate fi servit ca atare , rece sau cald.  Acestor felii cu pui si mozzarella ii sta foarte bine si pe un platou cu alte aperitive .Daca se serveste cald si mai puneti  o garnitura alaturi sau o salata , aveti o masa in toata regula . Pentru aceasta reteta se folosete cascaval mozzarella care merge bine la gratinat .  

Ingrediente

  • 600 gr piept pui
  • 200 gr cascaval mozzarella
  • 200 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita cu varf oregano uscat
  • 1/2 lingurita usturoi granulat-facultativ
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/4 lingurita fulgi chilli
  • rucola pentru servire
  • sare

Mod de preparare

  1. Pieptul de pui se spala si se taie feliute .
  2. Taiati pieptul de pui  perpendicular pe fibra de carne nu pe lungime .
  3. Pateti usor bucatile de carne .
  4. Intr-un bol puneti ouale , sarea si condimentele si e amestecati .
  5. Dati bucatile de pui prin amestecul cu ou si condimente .
  6. Prajiti in ulei incins pe ambele parti .
  7. Nu trebuie prajit temeinic , doar usor pana carnea incepe sa se albeasca , oricum va mai fi preparata termic la cuptor .
  8. Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt.
  9. Feliati cascavalul mozzarella cam de marimea feliilor de carne .
  10. Transferati feliile de pui in tava .
  11. Asezati deasupra fiecaruia ,cate o felie de cascaval si o jumatate de rosioara .
  12. Se da tava la cuptor 10-15 minute ,pana incepe sa se gratineze frumos .
  13. Serviti feliile de pui cu mozzarella pe un pat de verdeata [ rucola , salata verde , frunze de valeriana] .

                   Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella

Postat de Bucataras

Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella

Iata cum se prepara Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella Pentru început, pregătim cartofii, îi tăiem în cuburi potrivite și îi condimentăm cu sare,...

Citeste continuarea

Cartofi umpluti

Postat de panacris

Cartofi umpluti

Cartofii se spală, se înțeapă cu o scobitoare sau băț de frigarui din loc în loc, apoi se stropesc cu ulei de măsline și asezonează cu ierburi de Provence  (cimbru,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.02.2020, 13:41
Gustos!
la 01.02.2020, 14:04
Ce bun trebuie să fie...!
la 01.02.2020, 14:10
la 01.02.2020, 15:05
merge si cu piept de cocosel ?
la 01.02.2020, 15:17

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking