Piept de pui cu smantana si ardei copti

Postat de vero_closca in Pui
8 Sep 2010 | 17235 vizualizari
Piept de pui cu smantana si ardei copti

Ingrediente

  • 500g piept de pui dezosat si degresat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 ardei capia rosii
  • 300g smantana slaba sau iaurt(iese la fel de bun si cu iaurt natur de la Muller)
  • 1 cescuta supa de pui sau de legume
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • chilli
  • cimbru

Mod de preparare

se spala si se usuca pieptul de pui apoi se taie fasii ,se presara cu curry,cimbru,sare,se pune si o lingura de ulei,

se amesteca si se da la frigider pt 2 ore.

se coc ardeii ,se curata si se desfac in fasii subtiri.

intr-o tigaie de teflon se pune o lingura de ulei de masline si pieptul de pui,amestecand mereu pana capata o culoare aurie apoi se stinge cu supa de pui.

se lasa pe foc mediu pana scade supa apoi se adauga smantana si ardeiul copt.

se lasa pe foc aproximativ 2 minute.

se serveste fierbinte presarat cu chilli(sau boia dulce).

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de pui cu ardei copt la slow cooker Crock Pot

Postat de mirela0911

Tocanita de pui cu ardei copt la slow cooker Crock Pot

Se conecteaza aparatul la sursa de curent, se seteaza pe functia High pentru 2 ore si se pune uleiul in vasul aparatului. Se curata ceapa si se taie marunt. Se pune peste ulei, se amesteca si se...

Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu piept de pui si leurda

Postat de merisor67

Tocanita de ciuperci cu piept de pui si leurda

Punem ciupercile, curatate de pelicula de deasupra si spalate bine, la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba pana cand incep sa se patrunda, cam 20 de minute le-am lasat eu, la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2010, 08:50
imi inchipui gustul
la 08.09.2010, 09:09
Trebuie sa fie delicioasa mancarica asta!
la 08.09.2010, 10:50
ha! cred ca e foarte buna! vero ce le mai gatesti tu...
la 08.09.2010, 11:14
cred k e super buna
la 08.09.2010, 11:33
ce bunatate

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking