Ingrediente
- 1 pachet aluat de foietaj Bella
- 1 ceapa rosie mare
- 2 ardei copti(de la congelator)
- 1 capatana usturoi
- 200 gr piept de pui afumat
- 350 gr ciuperci conservate
- 1 legatura marar
- 1 ou
- cimbru
- 2 foi dafin
- piper
- oregano
- 150 gr cascaval afumat
- 100 ml ulei
- sare
Mod de preparare
Mai intai dezghetam aluatul de foietaj.
Ciupercile le scurgem si le mai maruntim, apoi le punem la calit in ulei impreuna cu ceapa tocata solzisori si usturoiul curatat si tocat marunt
Asezonam cu condimentele si sare si acoperim sa se inabuse bine. Le lasam la foc incet cateva minute si mai mestecam din cand in cand, apoi adaugam pieptul de pui taiat felii si ardeiul copt taiat asa direct congelat, amestecam de cateva ori apoi stingem focul si punem totul intr-o sita la scurs.
Cand se racesc, adaugam mararul tocat(eu am pus tot de la congelator), apoi cascavalul ras, oul si omogenizam.
Imbracam forma de tarta cu prima foaie de aluat, punem compozitia in ea si pliem colturile.
Cea dea doua foaie o taiem fasii pe care le rasucim si le asezam deasupra.
Coacem la 180 grade pentru 40 minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu legume si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (64)
|