Piept de pui cu smantana si usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de gaby_d in Slow Cooker
8 Sep 2015 | 8393 vizualizari
Piept de pui cu smantana si usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Atat de simplu si bun!

Ingrediente

  • 500 g piept pui
  • o ceapa mare
  • 2 foi dafin
  • 250 ml smantana cu 25% grasime
  • o lingura cu varf amidon alimentar
  • 5 catei usturoi
  • 40 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • sos de soia

Mod de preparare

Taie pieptul de pui cubulete, toarna peste el 20 ml sos de soia, putina sare si piper, amesteca si da bolul la rece pentru 30 minute.

Conecteaza slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4,7 l pot la sursa de curent.

Intr-o tigaie incinge uleiul de masline.

Curata ceapa, spal-o si toac-o marunt. Pune-o-n tigaie cand uleiul e incins si caleste-o pana capata o culoare aurie.

Pune ceapa in vasul slow cooker-ului Crock-Pot.

In tigaie pune acum pieptul de pui si rumeneste-l usor pe toate partile. Pune-l in vas peste ceapa.

Adauga o cana si jumatate apa,foile de dafin, o jumatate de lingurita sare si seteaza aparatul la programul high pentru 2 ore.

Dupa o ora si 50 minute verifica daca pieptul de pui este bine preparat, daca nu lasa sa se termine programul si mai seteaza-l inca 30 minute. Aici depinde de ce fel de carnita folositi. Eu l-am setat la 3 ore dar dupa doar 2 era bine preparat deja.

Daca este pregatit bine e momentul sa amesteci smantana cu amidonul, sa iei cateva linguri din sosul din vas sa pui peste smantana sa omogenizezi apoi sa torni in vas peste pui.

Adaugi si usturoiul tocat, patrunjel verde tocat si gata!

Gusti sa vezi daca mai trebuie sare si pui de mamaliguta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba ardeleneasca de varza cu ciolan, la slow cooker Crock-Pot 6L Duraceramic

Postat de merisor67

Ciorba ardeleneasca de varza cu ciolan, la slow cooker Crock-Pot 6L Duraceramic

Mai întâi spălăm foarte bine ciolanul afumat, în apă fierbinte. Apoi îl crestăm în mai multe locuri, fără a-l dezosa. Curățăm legumele și le tocăm. Un...

Citeste continuarea

Pui de tara cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de rocsi_1612

Pui de tara cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Puiul il parlim pe flacara aragazului bine de puf. Il portionam si il spalam bine. Curatam ceapa, o tocam, decojim morcovul, il facem rondele. Toate tipurile de ardei le curatam de seminte, le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2015, 19:41
Tare bun! Eu aduc cu vinul!
la 08.09.2015, 19:43
Gicutzo, reteta ta m-a inspirat
la 08.09.2015, 19:43
ce bine arata!
la 08.09.2015, 19:45
Dincolo de faptul că n-am cum să contest gustul şi nici reţeta, că ştiu cine a prestat-o, vin şi spun că ai pus mămăligă corespunzător, nu te-ai zgârcit, adică pe măsura mea, să se înţeleagă mai bine. )
la 08.09.2015, 19:46
padre, portia asta a mancat-o Mona
nu i-a ajuns mamaliga, si-a mai pus ))

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking