Piept de pui cu sos de smantana si muștar

Postat de RODIMUR in Pui
27 Apr 2018 | 4590 vizualizari

Mie îmi place pieptul de pui oricum (chiar și uscat!) dar ca să-l fac plăcut și celorlalți din casă, îl prepar uneori astfel, cu un sos foarte bun din smântână și muștar. Ca garnitură, de obicei avem cus-cus, sau cartofi natur. De această dată am făcut sparanghel, pentru că eram curioasă în privința acestei legume... Se prepară destul de repede, într-o tigaie pe aragaz. Nu necesită coacere la cuptor.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 27.04.2018, 08:56
o mancarica deosebita
la 27.04.2018, 09:12
Mulțumesc, Mihaela!
la 27.04.2018, 09:39
la 27.04.2018, 10:20
Îmi place....
la 27.04.2018, 10:47
Bine, Miki! Chiar merită, pentru că este foarte bun...Iar eu fac, de obicei, mult sos, pentru că așa-mi place...
la 27.04.2018, 11:15
bun-bun
la 27.04.2018, 12:07
la 27.04.2018, 12:18
Mulțumesc frumos, Ksenya!
la 27.04.2018, 12:18
Buni,
la 27.04.2018, 12:26
Bun pentru masa de pranz
la 27.04.2018, 13:02
Așa e, Cris. Eu am făcut pentru masa de prânz de ieri...Merci!
la 27.04.2018, 15:31
la 27.04.2018, 15:33
Delicios
la 27.04.2018, 15:46
Mulțumesc, Mimi!
la 27.04.2018, 15:46
Mulțumesc frumos, Xana!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking