Piept de pui cu sote de ghebe

Postat de rocsi_1612 in Pui
2 Oct 2013 | 5381 vizualizari

Cand sunt in pana de idei si nu mai stiu ce sa pregatesc scot imediat niste piept de pui, mai ales ca este carnea mea preferata, o garnitura langa si e gata imediat masa. Cu aceasta ocazie va arat cum marinez eu pieptul de pui de ceva timp si ma laud, fara modestie, ca i-am cucerit pe toti cu el, mereu zic ca este cel mai bun piept de pui la gratar ;;)

Inapoi la reteta

Comentarii (56)

la 02.10.2013, 20:30
ghebe vreau si eu!
la 02.10.2013, 20:33
Daaaa, si eu vreau!
la 02.10.2013, 20:34
si eu,si eu
la 02.10.2013, 20:38
şi eu vreau
la 02.10.2013, 20:39
sper ca ai preparat destule portii ca ma alatur si eu listei de pofticiosi!
la 02.10.2013, 20:41
ffff bun
la 02.10.2013, 20:42
Vreau si eu ghebe
la 02.10.2013, 21:01
Buna mancarica mai ales ca se si face rapid!!!
la 02.10.2013, 21:06
o bunatate
la 02.10.2013, 21:14
Ce mancarica buna
la 02.10.2013, 21:22
Ce bine arata!
la 02.10.2013, 21:28
la 02.10.2013, 21:33
Minunata mancarea ta Rocsi
adevarat,mustarul fragezeste foarte bine carnea
la 02.10.2013, 21:47
Delicios
la 02.10.2013, 22:48
marinada asta o folosesc si eu demult de la Radu Popovici

si ce ghebe bune

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking