Piept de pui in crusta de fulgi de porumb

Postat de mamaieelena in Aperitive / Garnituri
6 Feb 2012 | 4551 vizualizari
Piept de pui in crusta de fulgi de porumb

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ou
  • 3 linguri cu faina
  • apa gazoasa
  • sare
  • piper
  • fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui fara os si piele se spala si se tamponeaza cu hartie prosop, dupa care se taie pe lungimea lui fasii nu prea groase pe care le vom da cu sare si piper. Le lasam deoparte si pregatim sosul in care vom tavali bucatile de piept inainte de a le praji. Sosul se pregateste astfe: oul batut bine cu sare, se adauga faina treptat, sa nu faca cocoloase si se desface cu apa gazoasa pana se obtine un sos mai gros sa poata sta pe carne. Dam carnea prin acel sos si apoi tavalim pe toate partile in fulgii de porumb care apoi punem in tigaie la prajit. Cand este rumenit bine scoatem pe hartie absorbanta si repetam figura pana finalizam toata carnea. Se pot consuma alaturi de o garnitura de legume, orez sau chiar cartofi. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb

Postat de AdrianUdrea

Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb

Se amesteca ouale cu mustarul, sare, piper si o lingura de faina, pana se obtine o compozitie omogena. Se asaza pe un platou faina, iar pe altul, fulgii de porumb usor striviti. Portiile din...

Citeste continuarea

Muschiulet de piept de pui crispy

Postat de MotanLaOale

Muschiulet de piept de pui crispy

Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi. Se usuca cu servetele absorbante, se presara cu sare, piper si boia, se amesteca bine sa fie unse toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2012, 19:11
bun
la 06.02.2012, 19:18
la 06.02.2012, 19:23
trebuie incercat
la 06.02.2012, 19:29
bun,bun
la 06.02.2012, 19:40
crocant..imi place!!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking