Piept de pui in crusta de mustar

Postat de Bucataras in
9 Noi 2017 | 8351 vizualizari

Pieptul de pui poate deveni o masa sofisticata daca ii faci cu condimente bune. Reteta video de mai sus te va ajuta sa iti iasa perfect! 

Ingrediente

  • Piept de pui – 1 piept intreg (taiat in 4)
  • Mustar Dijon Kamis – 3 linguri
  • Mustar Clasic Kamis – 3 linguri
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Ierburi de provence – 2 linguri sau amestec din busuioc, cimbru, oregano si rozmarin
  • Condimente pentru pui Kamis – 1/4 plic
  • Usturoi granulat – ¼ plic
  • Parmezan ras – 80 g
  • Pesmet auriu – 50 g
  • Sare, piper mozaic – dupa gust
  • Patrunjel tocat pentru servire – ½ legatura

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius;

Taie fiecare piept de pui pe jumatate, pentru a realiza 4 bucati;

Optional puteti bate puiul cu un ciocan de carne pentru a-l subtia putin;

Asezoneaza ambele parti cu sare si piper;

Amesteca cele 2 tipuri de mustar si uleiul de masline.

Intr-un atasament cu tocator de blender, adauga parmezanul ras, ierburile de provence ( sau amestescul de cimbru, oregano, rozmarin, busuioc),  usturoi granulat, condiment pentru pui Kamis, parmezan si pesmet auriu

Macina totul impreuna.

Unge pieptul de pui cu mustarul (folosind o pensula) si trece-l prin compozitia tocata;

Pune bucatile de pui intr-o tava cu hartie de copt si bag-o in cuptor la 180 de grade C, pentru 10 min;

        Presara patrunjel deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Retete similare

Snitele din piept de pui in crusta de susan

Postat de AdrianUdrea

Snitele din piept de pui in crusta de susan

Pieptul de pui se feliaza subtire si se presara cu sare si piper pe ambele parti ale feliilor. Se lasa asa la odihnit, 10-15 minute. Ouale se amesteca bine cu mustarul si sare si piper dupa...

Citeste continuarea

Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb

Postat de AdrianUdrea

Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb

Se amesteca ouale cu mustarul, sare, piper si o lingura de faina, pana se obtine o compozitie omogena. Se asaza pe un platou faina, iar pe altul, fulgii de porumb usor striviti. Portiile din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2017, 11:28
la 09.11.2017, 11:56
la 09.11.2017, 12:26
Îmi place!
la 09.11.2017, 12:55
Niste bulane de pui nu merg in crusta, pieptul imi cam ramane-n gat.....
la 09.11.2017, 21:30
Imi place mult!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking