Piept de pui în înveliş crocant

Postat de diaconta in Pui
7 Dec 2011 | 6816 vizualizari
Piept de pui în înveliş crocant

Reţeta Andreei(Bitza)mi-a facut mare poftă.Absolut delicios,chiar dacă ca şi aspect nu a fost aşa frumos ca şi aripioarele ei.

Ingrediente

  • Un piept de pui
  • O lingura iaurt
  • O lingurita mustar
  • O lingura ulei
  • Sare,piper
  • Rozmarin
  • 2 catei de usturoi
  • Un ou
  • 100 ml lapte
  • Faina
  • 200 gr fulgi de porumb
  • Ulei

Mod de preparare

 Pieptul de pui se taie felii (nu foarte subtiri).

Iaurtul se amesteca cu mustarul,uleiul ,sare,piper si usturoiul pisat.Cu acest amestec se ung feliile de piept,se pune o crenguta de rozmarin,se acopera vasul si se pun la frigider pentru cateva ore. Fulgii de porumb se maruntesc.

Din ou,lapte si faina se face un amestec asemanator cu cel pentru clatite.Se pune sare si piper.

Intr-o tigaie incingem uleiul.Feliile de piept le dam prin amestecul de ou,apoi prin fulgii de porumb.Apasam sa fixam bine fulgii.Apoi le punem la prajit in ulei.Le intoarcem pe toate partile pana cand se rumenesc frumos.Apoi le scoatem pe un prosop absorbant,sa eliminam excesul de ulei.

Le-am servit cu tagliatelle cu ciuperci,dar ar merge foarte bine cu o garnitura de cartofi sau orez.

Poftă bună !!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui în înveliş crocant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu pui si legume

Postat de xana

Tarta cu pui si legume

Pentru aluat se amesteca bine cu degetele margarina si faina, apoi se adauga cele 2 albusuri si sare. Se framanta pana se obtine un aluat nelipicios. Se da la frigider pana il vom folosi....

Citeste continuarea

Reteta Sambusek - Briwat (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Reteta Sambusek - Briwat (reteta video)

Calim ceapa in ulei impreuna cu condimente si carne 6 minute ,adaugam patrunjel si orez ,amestecam bine apoi oprim focul.transferam amestecul int-un bol si il lasam sa se raceasca bine ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.12.2011, 21:29
sunt prima
la 07.12.2011, 21:40
ce de bunatati ai facut.... si ce mare ai scris metodele de preparare a retetelor ca sa vedem bine cum se fac si sa ne facem
la 07.12.2011, 21:43
deci, dupa cum spuneam vin la tine la masa
la 07.12.2011, 21:43
la 07.12.2011, 21:58
maraton culinar!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking