Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar

Postat de nico15 in Pui
4 Oct 2011 | 4560 vizualizari
Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui (300-400 g)
  • 2-4 gelii de bacon
  • 2 frunze de busuioc
  • 3 linguri de mustar
  • ½ ceasca de smantana lichida
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100-150 g morcovi si mazare congelata  

Mod de preparare

Intr-o tigaie puneti ulei si incalziti-l la temperatura potrivita, adaugati pieptul de pui si prajiti-l cate 2 minute pe fiecare parte, dupa care il scoate-ti din tigaie, pe pieptul de pui puneti cate o frunza de busuioc si il veti infasura in bucatile de bacon introducandu-le pentru inca 1-2 minute.

Vom lua amestecul de legume(morcovi si mazare) care in prealabil s-a dezghetat si  vom introduce legumele in vasul pe care il vom introduce la cuptor, in acest vas adaugam putin ulei de masline punem pieptul de pui si legumele, dupa maxim 5 minute adaugam si o ceasca de apa, saram si piperam si lasam 20 de minute la cuptor.

Vom servi cu sos de mustar preparatul nostru:

3 linguri de mustar se amesteca cu smantana lichida si 100 ml de concentrat lichid pe foc, daca va place dressingul mai vascos puneti mai putin concentrat lichid de pui. Acesta va acompania preparatul nostru.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui invelit in bacon

Postat de RALUCAELENA

Piept de pui invelit in bacon

Se pun cartofii la fiert in coaja(intregi). Se prepara sosul amestecand toate ingredientele, amidonul trebuie pus ultimul. Pregatim bucatile de carne de aproximativ 1,5 cm grosime astfel incat...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 04.10.2011, 22:14
la foamea pe care o am, nu stiu daca-mi ajunge ce-i in farfuria aia
la 04.10.2011, 22:14
CE BUN
la 04.10.2011, 22:20
hahah multumesc pentru comentarii dragelor.
la 04.10.2011, 22:24
mi-e foame
la 05.10.2011, 08:51
bun bun

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking