Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci

Postat de reisnaor_2006 in Pui
25 Feb 2015 | 4353 vizualizari
Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 250 gr de muschi file afumat
  • 400 gr de ciuperci
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa
  • 150 gr de branza topita Delaco
  • rosii chery
  • sare
  • piper
  • putin ulei de masline

Mod de preparare

Pieptul de pui il curatam de pielita si il spalam. Il taiem felii potrivite pe care le saram si piperam si le punem intr-o forma termorezistenta. Taiem felii muschiul, ceapa, ardeiul kapia si rosile cherry. La fiecare bucata de piept de pui adaugam cate o felie de muschi file. Adaugam ciupercile, ceapa, ardeiul si rosiile. Deasupra punem bucati de branza topita si stropim cu putin ulei de masline.

Dam la cuptor ptr 30-40 de minute la 200 de grade.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate

Postat de Alina26

Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate

1.Spalam carnea o dezosam si o taiem bucati potrivite.Le punem la prajit intr-o oala cu  putin ulei. 2.Curatam legumele (ceapa, morcovul si ardeiul) si le taiem marunt. Dupa ce s-a prajit...

Citeste continuarea

Pui la cuptor, umplut cu legume, ciuperci si orez

Postat de merisor67

Pui la cuptor, umplut cu legume, ciuperci si orez

Spalam bine puiul si il punem la fiert in apa cu 1 lingurita sare, intr-un vas incapator. Il lasam sa fiarba aproximativ 15 minute dupa ce apa a atins punctul de fierbere si inlaturam spuma...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2015, 16:08
yamyyy
la 25.02.2015, 16:20
la 25.02.2015, 16:22
O bunătate!
la 25.02.2015, 16:26
la 25.02.2015, 16:29

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking