Ingrediente
- 1 piept de pui
- 250 gr de muschi file afumat
- 400 gr de ciuperci
- 1 ardei kapia rosu
- 1 ceapa
- 150 gr de branza topita Delaco
- rosii chery
- sare
- piper
- putin ulei de masline
Mod de preparare
Pieptul de pui il curatam de pielita si il spalam. Il taiem felii potrivite pe care le saram si piperam si le punem intr-o forma termorezistenta. Taiem felii muschiul, ceapa, ardeiul kapia si rosile cherry. La fiecare bucata de piept de pui adaugam cate o felie de muschi file. Adaugam ciupercile, ceapa, ardeiul si rosiile. Deasupra punem bucati de branza topita si stropim cu putin ulei de masline.
Dam la cuptor ptr 30-40 de minute la 200 de grade.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu muschi file afumat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|