Piept de pui la tigaie

Postat de RuxyRux in Pui
30 Ian 2017 | 5012 vizualizari
Piept de pui la tigaie

Rapid, simplu, perfect condimentat...foarte gustos!

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper un praf
  • 2 lingurite hrean in otet
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • un praf de turmeric
  • un praf de boia dulce
  • doua lingurite mustar
  • o lingurita miere

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se feliaza in fasii care se scurg putin de apa.

Se pune ulei in tigaie, apoi fasiile de pui si se trag la tigaie pana se albesc, se pun condimentele, busuiocul, zeama de lamaie, mustarul si se amesteca, se pune capacul si se lasa pana ce pieptul este moale si fraged.

Se opreste focul si se pune hreanul si mierea peste pui, se amesteca.

Acest fel de mancare este foarte, foarte gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie

Postat de mirela0911

Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Cand incepe sa fiarba apa se adauga o lg de sare. Dupa ce au fiert (furculita intra cu usurinta in ei) se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Se...

Citeste continuarea

Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici

Postat de Satisfyyourcravings

Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.  Se presara carnea cu sare, piper, rozmarin, coaja de lamaie, ulei si faina, avand grija ca bucatile sa fie acoperite complet de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2017, 19:42
bun bun
la 30.01.2017, 19:44
Multumesc Motanasule!
la 30.01.2017, 20:02
Bun!
la 30.01.2017, 20:07
Multumesc Cristinutza!
la 30.01.2017, 20:07

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking