Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie

Postat de mirela0911 in Pui
1 Apr 2018 | 2453 vizualizari
Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie

Un pranz gustos si satios!

Ingrediente

  • 1 kg cartofi rosii
  • 250 g piept de pui
  • 1 fir de carnat cabanos
  • 1 ceapa rosie
  • ardei kapia rosu
  • ulei
  • patrunjel verde tocat
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Cand incepe sa fiarba apa se adauga o lg de sare. Dupa ce au fiert (furculita intra cu usurinta in ei) se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja.

Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie bucati mici. Se pun la prajit in uleiul incins. Se amesteca si se lasa pana se rumenesc usor. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se lasa deoparte. 

Ceapa se curata, se taie in doua apoi se taie in fasii. Se pune in uleiul in care s-a prajit carnea si se amesteca. Se lasa pana se inmoaie usor.

Intre timp se taie cartofii in cubulete apoi se adauga peste ceapa. Se mai toarna ulei daca este nevoie, se amesteca din cand in cand si se lasa sa se rumeneasca usor. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Carnatul se taie in rondele si se prajeste separat. 

Ardeiul kapia se taie in fasii subtiri.

Se adauga peste cartofi carnea de pui, rondelele de carnati si ardeiul. Se amesteca toate la un loc, se mai adauga sare daca este nevoie.

Se presara patrunjel verde tocat dupa care se pot servi alaturi de muraturi asortate.

Pofta buna 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Retete similare

Pui in cinci culori

Postat de Ksenya

Pui in cinci culori

Intr-un castron, carnea se amesteca cu sosurile mentionate, se adauga ghimbirul, se amesteca toate si se adauga amidonul, se amesteca inca odata si se lasa sa intrepatrunda aromele, 5 minute....

Citeste continuarea

Tablou cu un altfel de ostropel

Postat de Constelatialeu

Tablou cu un altfel de ostropel

Mai intai am spalat pieptul de pui ( dezosat si fara pielita), apoi l-am pus cu apa cu un pic de sare si l-am dat intr-un clocot. L-am scos din apa si l-am lasat putin sa se raceasca, apoi l-am...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 01.04.2018, 18:27
buni
la 01.04.2018, 18:32
Mmmm...gustosi
la 01.04.2018, 18:36
la 01.04.2018, 18:38
la 01.04.2018, 18:49
Foarte buna papica ne-ai adus

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking