Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie

Postat de mirela0911 in Pui
1 Apr 2018 | 4326 vizualizari
Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie

Un pranz gustos si satios!

Ingrediente

  • 1 kg cartofi rosii
  • 250 g piept de pui
  • 1 fir de carnat cabanos
  • 1 ceapa rosie
  • ardei kapia rosu
  • ulei
  • patrunjel verde tocat
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Cand incepe sa fiarba apa se adauga o lg de sare. Dupa ce au fiert (furculita intra cu usurinta in ei) se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja.

Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie bucati mici. Se pun la prajit in uleiul incins. Se amesteca si se lasa pana se rumenesc usor. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se lasa deoparte. 

Ceapa se curata, se taie in doua apoi se taie in fasii. Se pune in uleiul in care s-a prajit carnea si se amesteca. Se lasa pana se inmoaie usor.

Intre timp se taie cartofii in cubulete apoi se adauga peste ceapa. Se mai toarna ulei daca este nevoie, se amesteca din cand in cand si se lasa sa se rumeneasca usor. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Carnatul se taie in rondele si se prajeste separat. 

Ardeiul kapia se taie in fasii subtiri.

Se adauga peste cartofi carnea de pui, rondelele de carnati si ardeiul. Se amesteca toate la un loc, se mai adauga sare daca este nevoie.

Se presara patrunjel verde tocat dupa care se pot servi alaturi de muraturi asortate.

Pofta buna 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Mancare de pui cu castraveti

Postat de MotanLaOale

Mancare de pui cu castraveti

Castravetii se taie rondele si se pun la fiert in apa rece. Dupa ce au fiert 3 minute se pun la scurs si se arunca apa in care au fiert. Pulpele se fierb 20 minute in apa cu sare. Ceapa...

Citeste continuarea

Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor

Postat de rocsi_1612

Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel. Desfacem usor ambele bucati ca sa fie mai subtirele, le batem usor cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, sa nu il rupem. Condimentam cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2018, 18:27
buni
la 01.04.2018, 18:32
Mmmm...gustosi
la 01.04.2018, 18:36
la 01.04.2018, 18:38
la 01.04.2018, 18:49
Foarte buna papica ne-ai adus

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking