Piept de pui pane cu cartofi la cuptor si pulpe de pui

Postat de krysty in Pui
17 Noi 2013 | 4436 vizualizari
Piept de pui pane cu cartofi la cuptor si pulpe de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 8 cartofi
  • sare
  • ulei
  • faina
  • 4pulpe de pui
  • 2 oua

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala cu apa rece si se pune la scurs.Dupa ce s-a scurs il taiem fasii lungi si il fragezim putin cu ciocanul de snitele.

Punem putina sare si il trecem prin faina .

Intr-o farfurie adanca amestecam ouale cu putina sare.

Dam fasiile de piept prin ou apoi iar prin faina .

Intr-o tigaie mai inalta punem uleiul la incins.Cand uleiul s-a incins punem fasiile de piept de pui si le lasam pana se rumenesc usor.intorcandu-le de pe o parte pe alta.

Cand fasiile de piept s-a rumenit ,le scotem pe un servetel ca sa absoarba uleiul.

Pulpele de pui se parlesc ,se spala cu apa rece,se taie pe jumatate,se sareaza  si apoi se pun pe grill . Dupa ce s-au rumenit se scot pe o farfurie intinsa.

Cartofii se curata de coaja , se spala cu apa rece ,apoi se taie rondele.

Intr-o cratita unsa cu ulei asezam cartofii rondele , adaugam putina sare si apa cat sa acopere cartofii . Lasam in cuptor pana cand cartofii sunt fierti. 

Punem pe farfuria intinsa cate 2 bucati de piept pane ,1  pulpa si  garnitura de cartofi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane cu cartofi la cuptor si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui de tara cu smantana

Postat de rocsi_1612

Pui de tara cu smantana

Parlim pe flacara aragazului bucatile de pui, le spalam, taiem pulpele in doua separand copanelele de partea superioara. Incingem uleiul intr-o cratita, punem carnea, o rumenim pe toate partile....

Citeste continuarea

Cordon bleu din piept de pui

Postat de Oana

Cordon bleu din piept de pui

Pentru inceput, bate bine carnea de pui intre doua folii de plastic, ca sa nu risti sa se rupa. Condimenteaza apoi fiecare felie de carne cu sare si piper dupa gust. Pune deasupra cate o felie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2013, 11:36
la 17.11.2013, 11:41
la 17.11.2013, 11:44
Ce pot sa zic ,foarte bun!
la 17.11.2013, 11:50
la 17.11.2013, 12:10
bun de tot!!!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking