Piept de pui umplut

Postat de mihaelar63 in Pui
26 Noi 2015 | 5339 vizualizari
Piept de pui umplut

 Aveam un piept de pui mare ce trebuia sa se transforme rapid in pranzul unei zile de sambata. Fara nici o reteta cautata in prealabil a iesit ce vedeti. Si a iesit bun. Bineinteles ca preparatul este perfectibil. Cu mare drag: ‪#‎gatescpentruocarte‬ !!!!

Ingrediente

  • 600 g piept pui
  • 3 felii Kaizer
  • 6 catei uturoi
  • 1praz mic
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 2 linguri ceapa verde tocata
  • 1 ou
  • 2 linguri pasta dulce de ardei rosii
  • 1 tija telina
  • 1 lingura mirodenii-rozmarin, oregano, busuioc, fulgi ardei iute
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri ulei masline
  • 1/2 lamaie -zeama
  • 1 kg cartofi
  • patrunjel verde
  • ridichi pentru decor
  • sare

Mod de preparare

  1. Am spalat cele trei bucati de piept de pui . Se usuca carnea prin tamponarea cu prosp de hartie .
  2. Se spala legumele si se curata.
  3. Am amestecat prazul  si usturoiul tocate cu patrunjel verde , codite de ceapa , sare si oul intreg.
  4. Am despicat fiecare bucata de piept pe care am sarat-o si am uns-o cu amestecul de ou si verdeata .
  5. Am uns bucatile de kaizer cu pasta de ardei rosii si le-am asezat in mijlocul bucatii de piept de pui .
  6. Am rulat cu grija fiecare bucat si le-am pus intr-o tigaie cu parte care se desfacea in jos .
  7. Am pulverizat ulei de maslne peste bucatile de piept de pui si le-am condimentat cu mirodenii .Am pus in tigaie si o tija de telina taiata bucati si putina apa.
  8. Am acoperit tigaia cu o bucata de hartie de copt mototolita si udata cu apa [truc de la Jamie Oliver-astfel nu se usuca prea tare preparatul la coacere].
  9. Se pune la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 20 minute dupa care se scoate hartia de copt .
  10. Intre timp am facut un pireu simplu de cartofi fierti fara coaja, amestecat cu patrunjel verde tocat .
  11. Am taiat felite subtiri untul si l-am distribuit peste bucatile de pui.
  12. Am dat inca 15 minute la cuptor sa se  rumeneasca frumos.
  13. Am scos bucatile de piept de pui, le-am lasat sa se tempereze si le-am feliat .
  14. Am pus tigaia pe ochiul superior a aragazului si am pus 100 ml apa, inca o lingura de unt, zeama de lamaie, sare si am lasat sa scada usor pana s-a format un sos.
  15.  Am servit rondelele de piept de pui cu pireu cald de cartofi, sos, ridichi si salata de castraveti .
  16. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui umplut

Postat de katty

Piept de pui umplut

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar. Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza...

Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

Postat de mihaelar63

Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

Spalati carnea si o stergeti de apa. Pregatiti ingredientele pentru umplere. Feliati in baghete ardeiul si cascavalul. Introduceti in fiecare bucata de carne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2015, 22:47
Yamiii, arata minunat. Cred ca este super delicios.
la 26.11.2015, 23:01
Foarte bun a fost . Unora le-ar place mai suculent . Am eu un fix cu puiul sa fie bine facut .I-am dat fragezime cu ajutorul untului
la 26.11.2015, 23:06
Foarte bun, ma invit si la tine!!!!
la 26.11.2015, 23:06
Foarte bun l-ai facut, Mihaela!
la 26.11.2015, 23:15
imi place mult

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking