Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Postat de Mihaela11_jo in Pui
10 Mar 2013 | 19509 vizualizari

Pieptul de pui umplut este o mancare de care nu te plictisesti, deoarece de fiecare data, se poate gati cu ingrediente diferite. Eu am folosit pentru un plus de aroma "za'atar", un condiment specific tarilor arabe. In Iordania, se foloseste doar ulei de masline virgin, nerafinat, care are un gust aparte, putin iute cand este proaspat. Maslinele verzi sunt productie proprie, din livada noastra de masline si murate de mine, cu lamaie si ardei iute.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 10.03.2013, 13:43
imi place cum ai pregatit pieptul de pui arata bine
la 10.03.2013, 16:42
Culoare,savoare,imbietoare farfuria ta
la 13.03.2013, 19:03
Va multumesc tuturor
la 22.03.2013, 10:57
bun bun
la 12.04.2013, 16:32
Ce culori..vreau si eu!!
la 06.06.2013, 21:05
Bunnnnnnnnnnnn!!
la 09.06.2013, 12:00
Gaby
Ionela
babi5
la 19.01.2018, 17:39
arata bine preparatul tau!
la 13.06.2021, 13:51

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking