Piept de pui umplut cu legume

Postat de oanapl in Pui
22 Sep 2017 | 14008 vizualizari
Piept de pui umplut cu legume

Ingrediente

  • 2 buc piept de pui
  • 1 roșie
  • 1/2 ceapă roșie
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei capia
  • 20 g cașcaval
  • 20 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • pentru garnitură:
  • 6 cartofi
  • sare
  • 3-4 linguri ulei
  • pătrunjel

Mod de preparare

Speli pieptul de pui și îl usuci bine cu un prosop de hârtie, apoi crestezi pieptul de pui, pentru a obține niște buzunărele, fără a tăia până jos. Condimentezi carnea cu sare, piper si boia de ardei dulce, după gust, apoi feliezi legumele și le introduci în buzunărele.

Așezi bucățile de piept de pui în tava unsă cu ulei și torni ulei peste ele. Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade C, pentru 30 de minute, apoi scoți pieptul de pui, presari cașcavalul ras și mai lași la cuptor pentru 5-10 minute până când se rumenește frumos.

Pentru garnitura, cureți cartofii, îi speli și îi tai cubulețe, apoi îi pui la fiert în apă cu puțină sare. Îi lași să fiarbă până când sunt aproape fierți, apoi scurgi apa și îi pui la călit în uleiul încins. Îi lași să se rumenească puțin, apoi adaugi pătrunjelul tocat mărunt și amesteci.

Servești pieptul de pui alături de garnitura de cartofi sau de o salată.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Postat de Mihaela11_jo

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

   Piepturile de pui se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza si se presara cu condimentul pentru pui. Ardeiul de 3 culori se taie julien si se pune   la calit cu putina...

Citeste continuarea

Rulada de pui cu sos de cascaval si paste inimioare

Postat de panacris

Rulada de pui cu sos de cascaval si paste inimioare

Pieptul de pui feliat se bate ușor cu fundul unei sticle, între două folii alimentare, apoi se asezonează de sare și piper, lăsându-se la rece până se prepară umplutura....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.09.2017, 23:47
Îmi place pieptul de pui...!
la 23.09.2017, 00:13
la 23.09.2017, 07:39
arata tare bine
la 23.09.2017, 07:57
O bunatate!
la 23.09.2017, 08:04
Bun!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking