Piept de purcel la tava

Postat de babi5 in Porc
9 Ian 2014 | 3765 vizualizari
Piept de purcel la tava

Am dezghetat congelatorul azi de dimineata si am gasit printre altele si o bucata de piept de purcel, mai din toamna si am dat fuguta l-am feliat ,l-am condimentat l-am trintit inrt-o tava si gata cu el la cuptor .. ce a iesit veti vedea .. era bine incercat cu bere ca si coastele lui Cleo dar nu am avut .

Ingrediente

  • O bucata piept purcel (cca .1 kg. )
  • sare
  • piper
  • boia
  • 4-5 catei usturoi
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Am feliat pieptul de porc in felii mai grosute l-am  asezat intr-o tava l-am condimentat cu: sare ,piper si putina boia (pentru culoare).

Am  zdrobit cateii de usturoi ,apoi am adaugat un pahar de 200 ml apa (fara grasime fiindca lasa pieptul ).Am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptorul  incins la 200 grade .

Am  lasat 40 min.

Inainte cu 10 min. de a fi gata am luat  folia pentru a se rumeni frumos.

Gata taman bun pentru consum ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de purcel la tava" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Iahnie de fasole cu ciolan afumat reteta traditionala romaneasca

Postat de AlexTeacher

Iahnie de fasole cu ciolan afumat reteta traditionala romaneasca

Cum se prepara Iahnie de fasole cu ciolan afumat reteta traditionala romaneasca   1. Lasati fasolea sa se inmoaie peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea...

Citeste continuarea

Matrai borzoska - snitel unguresc

Postat de mihaelar63

Matrai borzoska - snitel unguresc

 Carnea de porc se feliaza in 6 felii sanatoase. Se bat fe;liile de carne cu batatorul de snitele. Sarati si piparati. Se da carnea la rece sa stea macar doaua ore sau de...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Comentarii

la 09.01.2014, 18:29
Bunăciune!
la 09.01.2014, 18:30
Ce bun !!! Dau eu berea
la 09.01.2014, 18:32
la 09.01.2014, 18:33
Cam bun,merge o portie si la fata..
la 09.01.2014, 18:33

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking