Piept de rata caramelizat
Postat de Sylvia in Rata 14 Dec 2014 | 8942 vizualizari
Va prezint o reteta extrem de simpla si rapida , care apartine bucatariei asiatice. Este genul de mancare care se face sub 15 minute, ai in cateva minute o farfurie plina de arome, de culoare ....care poate sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 14.12.2014, 11:59
Poate ca-i bun,poate ca as gusta,poate....
la 14.12.2014, 12:01
Un preparat de cinci stele!
la 14.12.2014, 12:14
mmm ce bunatate
la 14.12.2014, 12:16
super!
la 14.12.2014, 12:26
Cleme esti unica imi esti tare draga , ar fi o provocare pt mine sa te fac sa gusti orice ) daca ne vedem o data promit ca incerc. Este ceva concurs culinar aici sa faci o macare in care sa "ascunzi" ingredientele ) ca cei care nu iubesc anumite lucruri sa le manance . Pun pariu ca te-as face sa mananci de la melci in sus orice )))))) asa bine ascunsi printre aletele
la 14.12.2014, 12:26
Ma bucur ca va place este si f simplu de facut
la 14.12.2014, 12:32
Tare bun!
la 14.12.2014, 12:33
bun bun
la 14.12.2014, 12:40
Imi place tare mult. Din pacate inca nu am incercat reteta asta cu piept de rata...dar, niciodata nu e prea tarziu!
la 14.12.2014, 12:43
Sylvia,imi plac provocarile si nu e chiar asa greu sa ma faci sa gust,asta nu inseamna ca voi inebunii de placere....
la 14.12.2014, 12:44
Apropo,melci am mancat,chiar ii culegeam...am mancat multe chestii cand eram copil...
la 14.12.2014, 13:16
Cleme cu melcii e poveste complicata tare cand sunt culesi salbatici, sunt multe operatiuni de preparare care ii succed sa elimine in primul rand tot lipiciul ala din ei care este toxic apoi spalare, prefierbere , complicat tare. ) Si ei in sine chiar nu sunt buni e o nebunie de-a francezilor ). Dar sa stii ca orice preparat oricat de ciudat ar parea daca e preparat cum trebuie devine extroardinar eu m-am convins
la 14.12.2014, 14:25
Ce bine arată!
la 14.12.2014, 14:29
Super bun si arata tare bine
COMENTEAZA